این مقاله از تارنمای انقلاب اسلامی در هجرت شماره ٨٢١ بر گرفته شده است. این تارنما در حال حاضر مورد حمله ارتش سایبری سپاه پاسداران رژیم ولایت فقیه قرار دارد و از دسترس خارج است:
در 6 بهمن 91، به گزارش خبر گزاری فارس، اخيرا وزير امور خارجه آذربايجان ادعايی را مطرح کرده است که ميدان گازی و نفتی کشف شده در دريای خزر که سال گذشته کشف شد، هيچ ارتباطی به ايران ندارد.
وی مدعی شده است که اين مخزن بين ترکمنستان و آذربايجان واقع شده است و هيچ ربطی به ايران ندارد و مسئولان ايرانی بايد در اين زمينه پاسخگو باشند.
ميدان گازی سردار جنگل در دريای خزر و انتهای بخش مرزی ايران قرار دارد، اين ميدان، 24 کيلومتر طول و 16 کيلومتر عرض دارد و از لايههای مختلفی تشکيل شدهاست.
در سال 1390 بعد از گذشت 10 سال از کشف اين ميدان گازي، در دريای خزر، در پی مطالعات اکتشافی بر روی سکوی نيمه شناور اميرکبير، يک لايه نفتي، در عمق 728 متری در اين مخزن هيدروکربوری کشف شد.
اين لايه نفتي، در ميدان گازی سردار جنگل، دارای ذخيره نفت در 2 ميليارد بشکهاست، که با توجه به ضريب برداشت25 درصدی آن، مقدار نفت قابل استحصال اين مخزن، در حدود 500ميليون بشکه نفت است.
ارمغان معجزه هزاره سوم: ۱ دلار ۴۰۰۰ تومان و اندازه مسئولیت خامنه ای:
◀ در 14 بهمن 1391، سحام نیوز گزارش کرده است: این روزها خبر گذشتن یک دلار آمریکا از مرز ۴۰۰۰ تومان موجی از نگرانی را در میان اقشار مختلف جامعه ایران که در کمتر از یکسال، ۸۵ درصد ارزش پول ملی و سرمایه خود را از دست دادند ایجاد کرده است.
در این میان، هر روز خبر جدیدی از ابعاد فساد و غارت بیت المال توسط پاک ترین دولت تاریخ ایران در رسانه ها و سایت های مختلف منتشر می گردد. اختلاس های سه هزار میلیاردی، یازده هزار میلیاردی، دو هزار میلیاردی و ده ها نمونه های دیگر به دستور مقام ارشد نظام ماست مالی شده و به ازای آن چند جوان به جرم زورگیری کمتر از دویست هزار تومان با سرعت به دار آویخته می شوند. اقلیتی از نمایندگان مجلس که در مواقعی نسبت به فساد و وضع آشفته اقتصادی و مالی اعتراض می کردند، ظاهرا بدنبال حکم حکومتی با عنوان “عدم ترویج تنش در جامعه” دیگر سخن نمی گویند. شاید سهل ترین گزینه در نقد وضع فعلی ارتباط موضوع به تحریم های بین المللی، مدیریت فاسد و آلوده و رمال پرور کشور باشد که تا چندی پیش او را معجزه هزاره سوم می نامیدند و سخنان محجورانه اش در سازمان های بین المللی را می ستودند و او را با ابراهیم خلیل الله مقایسه می نمودند.
بدور از انصاف است که بدون پرداختن به تفکر غلط سیستم حاکم مبنی بر یک دست بودن حاکمیت، معضل امروز کشور را به مجموعه دولت فاسد و دانش گریز ارتباط دهیم. چندی پیش یکی از فضلای قم در جمع تعدادی از حاضران به خاطره دیدار جمعی از مدرسین حوزه با رهبری در سال ۱۳۸۳ اشاره کرده بود که در آن دیدار رهبری در پاسخ انتقاد برخی از روحانیون از وضعیت فرهنگی و اقتصادی گفته بود که دولت اصلاح طلب با ایشان هماهنگ نیست و مشکلات ناشی از بی توجهی دولت و مجلس اصلاح طلب به توصیه های ایشان است. رهبری در آن جلسه اظهار امیدواری کرده بود که اگر رئیس جمهوری انقلابی و نزدیک به ایشان بر مصدر امور قرار گیرد، مشکلات کشور در تمامی ابعاد حل خواهد شد.
گذشتن قیمت نفت از مرز ۴۲ دلار در سال ۸۴ و نگاه ارکان قدرت به تسلط بر منابع کشور، نظامیان را به عرصه انتخابات کشاند. دخالت نزدیکان رهبری و نهادهای تحت امر به نفع آقای احمدی نژاد- کاندیدایی که به گفته برخی از اصول گرایان مثل آقای قالیباف در رجل سیاسی بودنش تردیدی اساسی وجود داشت- او را به پاستور فرستاد. قیمت نفت در اندک زمانی از مرز ۱۰۰ دلار گذشت و از ۸۴ تاکنون بیش از ۶۵۰ میلیارد دلار دولت درآمد نفتی داشته است. بخش دیگری از سرمایه های کشور در خارج از کشور به بهانه فرار از تحریم ها به تاراج گذاشته شده و حساب و کتابی از آن ارائه نشده است. علیرغم درآمد های نجومی و فروش سرمایه ها وضعیت اقتصادی کشور امروز در آستانه ورشکستگی است. شاید همین باور که رئیس جمهور در همه امور باید از رهبری کسب تکلیف کند مهمترین عامل دخالت نزدیکان رهبری در انتخابات ۱۳۸۴ به نفع آقای احمدی نژاد شد. کشوری که از جهش بی نظیر قیمت نفت می توانست هم توسعه و آبادانی را در ابعاد مختلف ببیند و هم صندوق ذخیره ارزی اش صدها میلیارد دلار موجودی داشته باشد، به روزی رسیده که دلار ۴ هزار تومانی روز خوش اش تلقی می گردد.
حال؛ سوال اصلی این است که چه کسی باید مسئولیت امروز کشور را بپذیرد؟
انقلاب اسلامی: خامنه ای و گردانندگان حزب سیاسی مسلح یعنی مافیاهای نظامی – مالی.
خط فقر در ایران يک ميليون و ۸۰۰ هزار تومان
◀کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران اعلام کرد در حال حاضر خط فقر در ايران يک ميليون و 800هزار تومان است. اين در شرايطی است که حداقل دستمزد کارگران در سال جاری حدود 390هزار تومان بوده است.
◀ در 14 بهمن، روزنامه بهار، گزارش کرده است: قدرت خرید کارگران ۷۵ درصد کاهش یافته است. حسین راغفر، کارشناس اقتصادی در یادداشتی در این روزنامه نوشته است: «در سالهای اخیر و بهویژه در یک سال گذشته میزان حداقل دستمزدها و قدرت خرید نیروی کار کاهشی ۷۵درصدی داشته است».
استاد اقتصاد دانشگاه الزهرای تهران همچنین نوشته است: «مطالعات ما نشان میدهد طبقه متوسط در سالهای اخیر و باز هم بهویژه یک سال گذشته، اصلیترین بازندهها و قربانیان تورم لجامگسیخته در اقتصاد کشور هستند» و «فشار ناشی از تورم انباشته شده در این سالها، به طور عام بر گروههایی که درآمد ثابت دارند و به طور خاص بر نیروی کارگری تحمیل میشود.»
◀در 7 بهمن 91، به گزارش روزنامه شرق: برگشت چک در کشور به بیسابقهترین رکورد خود در سالجاری دست یافت. دبیرکل بانک مرکزی ضمن اینکه از این آمار پرده برمیدارد به بیسابقه بودن این آمار هم اشاره میکند: «روزانه حدود ۷۰ تا ۷۵ هزارچک در کشور برگشت میخورد.»
مبالغیکه بر چکهای برگشتی درج میشود نسبت به 10سال پیش افزایش یافته است. در سال81 روزانه 12.4 میلیارد تومان چک برگشت میخورد در حالی که این رقم در سال90 به روزانه 97.5 میلیارد تومان رسیده است. بر این اساس مبلغ چکهای برگشتی به صورت روزانه حدود 685 درصد رشد یافته که این نیز رقم قابل توجهی است.
❊ بنا بر آمار رسمی، میزان تورم در حکومت احمدی نژاد 4 برابر شده است:
◀ در 15 بهمن 91، به گزارش خبرگزاری مهر، گزارش بانک مرکزی از خلاصه نتایج به دستآمده از شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران براساس سال پایه100=1383 در دیماه 1391 نشان میدهد شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران در دی ماه 1391 به عدد 5/397 رسید.
نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به دیماه 1391 نسبت به دوازده ماه منتهی به دی ماه 1390 معادل 7/28درصد است. در حالی نرخ تورم در دوازده ماهه منتهی به دی ماه امسال به28.7 درصد رسیده که این نرخ در مدت مشابه در مهرماه 24.9 درصد، آبان ماه 26.1 درصد و آذرماه 27.4 درصد بوده است.
پیش از این، بانک مرکزی نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به شهریورماه را 24 درصد، مردادماه 1391 را 23.5 درصد، تیرماه را 22.9 درصد، خردادماه را 22.4 درصد، اردیبهشت ماه را 22.2 درصد و فروردین ماه را 21.8 درصد اعلام شده بود.
انقلاب اسلامی: دلار 900 تومانی 4000 تومانی گشته و قیمتهای مواد مورد مصرف عموم مردم، بسیار بیش از آن افزایش یافته اند که آمار بانک مرکزی ارائه کرده است.
شماره ۸۲۱ از ۲۳ بهمن تا ۶ اسفند ۱۳۹۱
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire